0767 235 450
contact@drsindila.ro
Str. General Dimitrie Salmen, nr. 2, Sector 2, Bucuresti

Echipa 

Dr. Sindila › 
Echipa

Dr. Alexandru BURCEA

Dr. Alexandru BURCEA este Medic Specialist în Chirurgie Dento-Alveolară, Doctor în Ştiinţe Medicale si Lector Universitar al Facultăţii de Medicină Dentară din cadrul Universităţii Titu Maiorescu, Catedra de Implantologie si Chirurgie Orala.

Incepand cu anul 2004, aprofundarea cunoştinţelor şi dezvoltarea competenţelor în domeniul implantologiei şi chirurgiei orale au fost realizate prin participarea constanta la numeroase cursuri si stagii practice in clinici renumite din Italia, Franta, Germania, Elvetia si Israel.
In anul 2005, Dr. Alexandru BURCEA incepe pregatirea in domeniul chirurgiei orale la Spitalul “San Camillo Forlanini” din Roma, Italia.

In perioada 2007-2008 obtine atestatele de studii complementare in parodontologie si in implantologie orala la Universitatea de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti.
Dupa efectuarea rezidentiatului de chirurgie dento-alveolara in Clinica de Chirurgie Oro-Maxilo-Faciala a Universitatii de Medicina si Farmacie “Carol Davila” din Bucuresti, Lect. Univ. Dr. Alexandru BURCEA obtine titlul de Medic Specialist Chirurgie Dento-Alveolara.

În anul 2011, Lect. Univ. Dr. Alexandru BURCEA susţine teza de doctorat cu titlul: Studiu privind eficienta biomaterialelor de origine umana in tehnicile de aditie folosite in implantologia orala  – studiu realizat pe o perioada de 6 ani la Catedra de Implantologie Orala a Universitatii Titu Maiorescu din Bucuresti.

In perioada 2013-2016 Lect. Univ. Dr. Alexandru BURCEA urmează două programe de master, primul in domeniul implantologiei orale cu titlul: Reabilitari orale cu agregari implantare în cadrul Universitatii “Titu Maiorescu”, Bucureşti, cel de-al doilea fiind în domeniul managementului medical in cadrul Scolii Nationale de Sanatate Publica, Management si Perfectionare in Domeniul Sanitar Bucuresti.

Experienţa clinică a Lect. Univ. Dr. Alexandru BURCEA este vasta, acesta publicand în România atat 3 cărţi de specialitate cat şi peste 40 de articole dintre care 5 sunt în reviste indexate ISI, acoperind o gamă foarte largă atat în domeniul implantologiei cat şi al chirugiei orale: elevarea podelei sinusului maxilar printr-o nouă metodă minim-invazivă, tehnici chirurgicale reconstructive prin piezochirurgie si materiale osteoinductive, recoltarea si utilizarea blocurilor osoase, split-crestul piezochirurgical, regenerarea osoasă ghidată, repozitionarea nervului alveolar inferior si lifting-ul de fosă nazală.

De asemenea, Lect. Univ. Dr. Alexandru BURCEA este unul dintre printre primii utilizatori in România a tehnicii revoluţionare privind utilizarea factorilor de creştere (PRF, A PRF, I PRF) în regenerarile osoase ghidate cat şi a tehnicii minim-invazive de elevare a podelei sinusului maxilar printr-un implant (iRaise).

Dr. Oana Botoacă

Medic Specialist Ortodontie
Dr. Oana Botoacă (Smătrea) este Medic Specialist în Ortodonție și ortopedie dento-facială, Medic specialist Protetică dentară, Doctor în Științe Medicale și Șef de Lucrări în cadrul Universității Titu Maiorescu, Catedra de Ortodonție și ortopedie dento-facială.

În anul 2009 participă la Programul compact de studii psihopedagogice din cadrul Universității Titu Maiorescu, Departamentul pentru Pregatirea Personalului Didactic.

În perioada 2013-2015 urmează în cadrul Universității Politehnice din București, Facultatea Știința și Ingineria Materialelor, Programul de Master „Biomateriale metalice”.

În decursul anilor, a publicat o mulțime de articole științifice și carți de specialitate. De asemenea a susținut prezentări și a organizat o multime de cursuri și congrese.

Contact 

Str. General Dimitrie Salmen, nr. 2, Sector 2, Bucuresti
0767 235 450 
2023 drsindila.ro
 - Toate drepturile rezervate. 
envelope-omap-markerphonefacebooklinkedininstagramcopyright